Afbeelding

Sprekers op TEDxGooiseMeren: Wilco Dekker, bergbeklimmer

Human Interest

GOOISE MEREN - Het wereldberoemde TEDx-event komt onder de noemer TEDxGooiseMeren ook naar Bussum. Diverse sprekers zullen op zaterdag 29 oktober de presentatie van hun leven geven. Hier stellen we de sprekers voor.

Wie ben je?
"Ik ben een avontuurlijk ingestelde Naarder die dol is op avontuur. Daarnaast werk ik als technisch strategisch onderzoeker bij Ziggo."

Waar gaat jouw TED-talk over?
"Mijn verhaal gaat over hoe ik bij toeval heb ontdekt waar mijn passie ligt. Mijn hart gaat sneller kloppen van bergbeklimmen. Ik kwam er recent achter dat ik halverwege de Seven Summits ben, de hoogste bergtoppen van de zeven continenten. Mijn talk gaat over wat het bergbeklimmen met mij doet. Ik wordt er ondanks alle pijn erg gelukkig van. Ik zoek de extremen op om erachter te komen wat mij gelukkig maakt. Ik wil mensen inspireren om meer te genieten van het leven, om het randje op te zoeken. Zoek het avontuur op en kijk wat het allemaal kan brengen."

TEDxGooiseMeren wordt gehouden op zaterdag 29 oktober in de voormalige Studio Concordia in Bussum. Kaarten zullen 40 euro gaan kosten, inclusief eten. Eind deze maand zal de kaartverkoop van start gaan via www.tedxgooisemeren.nl.

Uit de krant