Afbeelding

GooiTV maakt speciale kerstuitzending vanuit Grote Kerk Weesp

Algemeen

GOOISE MEREN - Vanaf het begin van de coronacrisis heeft het Vocaal ensemble Voices met regelmaat onlinekerkdiensten verzorgd en na de zomer toch ook weer de maandelijkse cantatediensten vanuit de Wilhelminakerk in Bussum en dat in nauwe samenwerking met GooiTV. Natuurlijk allemaal zonder publiek. 

Door de vele reacties op deze uitzendingen hebben we met kerst in aantocht ook maar het initiatief genomen om een kerstuitzending te maken. Een middag en een avond hard werken voor iedereen die hierbij betrokken was heeft als resultaat een kerstuitzending via GooiTV (via Youtube kanaal GooiTV kan ook) op 25 december vanaf 10:30 uur (youtube uiteraard doorlopend) met veel bekende kerstliederen en muziek. 

De opname is gemaakt op vrijdag 11 december in de Grote kerk van Weesp. Veel dank ook aan de Stichting vrienden Grote kerk Weesp, alle vrijwilligers en leden van het Radio Filharmonisch orkest die dit mede mogelijk maakte. Een boekje met teksten en te horen muziek kunt u downloaden via https://www.voicesbussum.nl/berichten

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant