Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bijlage ‘Woon & Tuin’

Wonen

Met het GooiseMerenNieuws van deze week is de commerciële bijlage getiteld ‘Woon & Tuin’ verspreid.  

In deze special lees je artikelen van interessante bedrijven uit Bussum, Naarden, Muiden en omstreken. Zij laten zich van hun beste kant zien en vertellen hoe je jouw tuin en huis helemaal kan inrichten naar jouw smaak en wensen. Van het creëren van een sfeervolle woonkamer tot het optimaliseren van je tuin voor de lente met handige tips over snoeien en het onderhouden van tuinmeubilair.

Of het nou gaat om de woonkamer, badkamer of keuken, voor alles kun je terecht bij een specialist in de regio. Ontdek ook hoe je duurzame keuzes kunt maken voor jouw huis-, tuin- en keukenapparaten en krijg advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Kortom, ‘Woon & Tuin’ biedt alle informatie die je nodig hebt om jouw huis en tuin zo mooi en comfortabel mogelijk te maken.

In deze editie is er een mooie winactie beschikbaar gesteld door Tiltak B.V. uit Naarden. Los de puzzel op en maak kans op een Spinwood tuinbank. Je kunt deelnemen t/m 15 april 2024 en kans maken op een combinatie tuinbank en picknicktafel van Spinwood ter waarde van € 899,-.

Lees de special hier: Woon & Tuin

Uit de krant