Afbeelding

Eerste echte test voor HCAW

Sport

BUSSUM - Een eerste echte test vandaag en komend weekend voor de honkballers van HCAW. De verrassende koploper van de hoofdklasse treft regerend landskampioen Curaçao Neptunus.

HCAW speelt de laatste weken goed en won tegen achtereenvolgens Hoofddorp Pioniers, UVV en DSS tot nu toe zeven keer. Er werd slechts twee keer verloren. Daarmee beleven de Bussumse honkballers de beste start van de afgelopen jaren. Aan het spel en de resultaten van de afgelopen weken valt goed te merken dat HCAW met de beste teams van het klassement mee kan doen. 

Maar de verreweg sterkste teams van de hoofdklasse moet HCAW nog treffen: L&D Amsterdam Pirates en vandaag en komend weekend dus Curaçao Neptunus. De regerend landskampioen speelde tot nu toe zes duels en won vier keer. De Rotterdammers hebben daarmee acht punten te pakken. Het duel tussen de Bussumers en de Rotterdammers wordt dus een echte test: na komend weekend weet HCAW echt waar het staat. 

De duels tegen Curaçao Neptunus
HCAW speelt vandaag en zondag op de Bussumse heuvel, zaterdag gaat de ploeg naar Rotterdam. Het duel van vanavond start om half acht, het duel van zaterdag om twee uur en het duel van zondag om half drie. 

Uit de krant