Doe jij ook binnenkort mee?
Doe jij ook binnenkort mee? Foto: PR

Sportprogramma Klein Geluk voor mensen met langdurige beperking

Sport

BUSSUM - Klaar voor de start? Sport! De jongeren van woonvoorzieningen Vila Oki en de Olmen hebben hun sportschoenen weer aangetrokken en zijn vastbesloten om die zomerkilo’s de baas te worden. Ben jij er klaar voor om mee te doen?

Iedereen streeft naar geluk. We willen ons goed voelen, meedoen in de maatschappij en onze eigen beslissingen nemen. Voor mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid is dit niet vanzelfsprekend. Uit onderzoek blijkt dat zij gemiddeld (veel) minder gelukkig zijn dan anderen. Het programma Klein Geluk levert daarom een bijdrage aan hun ervaren kwaliteit van leven.

Plezier in bewegen

Een heel jaar lang wordt het elke woensdag, dankzij de subsidie vanuit het programma Klein Geluk van FNO, extra energiek in het AC Jan Ligthart Centrum. Team Sportservice organiseert beweeglessen waar jongeren met een verstandelijke beperking het plezier van bewegen ervaren. Het leuke van deze beweeglessen is dat het niet alleen gaat om bewegen, maar vooral om de sociale interactie tussen de jongeren.

Heb jij een verstandelijke beperking, wil je meer mensen leren kennen en meer bewegen? Doe gezellig mee! Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te blijven; de gratis sportlessen op woonvoorzieningen Vila Oki en de Olmen beloven een lach op je gezicht te toveren terwijl je aan je gezondheid werkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Biko Blommestein, coördinator aangepast sporten, via bblommestein@teamsportservice.nl of 06-33198510.

Uit de krant