'Het wordt een culinaire trip door ‘t Gooi'

Gooise snackbarhouder schiet collega’s te hulp met kookboek

11 nov 2020, 13:00 · leestijd 1 minuut Coronavirus
Martin Houwen nam het initiatief voor het culinaire glossy.
Martin Houwen nam het initiatief voor het culinaire glossy. Foto's: Lisa Linse/ Jan van Dasler

De horeca-ondernemers hebben het zwaar, ook tijdens deze tweede lockdown. Om hen een steuntje in de rug te geven, pakte ondernemer Martin Houwen van ‘t Gooisch Friethuys in Hilversum zijn oude beroep van sales- en bladmanager op.

Met als gevolg dat hij op 1 december ‘t Gooisch Horeca Kookboek introduceert. Een glossy waarin 46 chef-koks van restaurants uit de gehele regio Gooi en Vechtstreek hun favoriete recept delen. “Het wordt een culinaire trip door ‘t Go..

Laatste nieuws

Het Wilhelminaplantsoen stond stampvol.

Sleutelen aan muziekkeuze

Bevrijdingsfestival 'knaller', maar volgend jaar 'meer investeren in bekende bands'

9 uur geleden
Barsten in de ruiten naast de toegangsdeur.

Opgepakt trio voor 'aanslag' bij woning in Hilversum-Noord zijn Hilversummers

regio 9 uur geleden
Afbeelding

Fairtrade Week in Gooise Meren; gastcollege en nieuwe fashionroute

10 uur geleden
Afbeelding

Fietsster gewond naar ziekenhuis na aanrijding

13 uur geleden
Nederlandse soldaten op vredesmissie, met Cor - die bij de Q&A aanwezig is - in het midden.

Stukje erkenning

Documentaire brengt vredesmissie weer tot leven: 'Veteranen werden als vuil gezien'

14 uur geleden