Afbeelding
Foto: GooiseMerenNieuws

Extra-krant - voor abonnees - valt vandaag bij iedereen gratis in de bus

Algemeen

GOOISE MEREN - De Extra-variant van het GooiseMerenNieuws valt vandaag ter kennismaking bij iedereen gratis in de bus. Onze abonnees zijn al vertrouwd met deze dikkere krant die bij hen wekelijks op de mat valt, maar de niet-abonnees ontvangen wekelijks de dunnere en uitgeklede versie van het GooiseMerenNieuws.

“Abonnees zijn voor onze krant, die het lokale nieuws uit Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg bij de inwoners onder de aandacht brengt, heel belangrijk om de (verdiepende) verhalen te kunnen blijven schrijven”, zegt (eind)redacteur Jacqueline Roest. “Zij zijn echt nodig om ons werk te kunnen blijven doen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de politiek op de voet volgen en daarover kritische artikelen optekenen. Ook vindt u bij ons rechtbankverslagen. Onze kracht is én blijft het lokale nieuws!”

Meerwaarde

De lezers die geen abonnee zijn, ontvangen dus (veel) minder informatie over Gooise Meren dan de inwoners die wél abonnee zijn, zegt zij. “Een andere meerwaarde: we proberen zo veel mogelijk Extra-artikelen in z’n geheel in de Extra-krant af te drukken. Standaard vindt u dan ook het Zaterdagportret met een interessante inwoner uit één van de vier kernen van Gooise Meren. Favoriet in onze Extra-krant is de puzzelpagina, net als de pagina van de Historische Kring die verhaalt over de geschiedenis van Gooise Meren.”

Kortom, heeft u interesse in lokaal nieuws én wilt u weten wat er zich in de haarvaten van uw gemeente afspeelt? Dan is het GooiseMerenNieuws dé krant die u daarvan op de hoogte houdt! “Wij weten tenslotte waar inwoners zich druk over maken en daar willen we graag over blijven schrijven. Word daarom abonnee en ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en wekelijks een dikkere krant met vele extra’s.” Groot voordeel is dat abonnees ook de Extra-artikelen uit Hilversum, Huizen en Weesp kunnen lezen.

Uit de krant