Afbeelding

Hockeysters pakken punt, Bakker bezorgt heren zes doelpunten

Algemeen

BUSSUM - Een knap punt, maar wel een zure nasmaak zondag voor de hockeysters van Gooische. De Bussumse hockesters pakten een punt tegen koploper Almere (2-2), maar hadden ook zo de volle zege weg kunnen kapen.

De hockeysters speelden met vlagen erg sterk tegen de koploper. Er werd vaak goed aangevallen en met meerdere kansen zorgde de ploeg meteen voor gevaar. Almere had genoeg problemen met de sterk spelende Bussumers en moest vechten voor de punten. De Bussumse hockeysters verloren op bepaalde momenten de aandacht. Met 2-2 pakte de ploeg wel knap een punt, maar de speelsters beseften terdege dat met het goede spel ook een zege gepakt kon worden.

Bakker bezorgt hockeyers zege
Ondanks een tegenvallende eerste helft hebben de hockeyers van Gooische zondag gewonnen van Leusden: 6-4. Alle doelpunten kwamen op het conto van een sterk spelende Floris Bakker.

Leusden startte met veel druk op de Bussumse hockeyers en zorgde lang voor genoeg problemen. Met een aantal goed opgezette corners kon Leusden met gemak op een 1-3 voorsprong komen. Vlak voor rust volgde een tweede Bussumse tegentreffer, waardoor er na rust weer kansen kwamen. De tweede helft begon met veel spektakel doordat Bakker al snel weer twee doelpunten kon scoren en de stand zo omboog. Geen enkele speler kon de opmars van de Bussumers stoppen. Bakker bleef maar scoren en bracht z'n ploeg zo de zege.