Afbeelding

Hockeyers veel te sterk voor tegenstander

Algemeen

BUSSUM - Met weer een zege doen de hockeyers van Gooische goed mee aan de top van de eerste klasse. Met goed hockey waren de Bussumers zondag veel te sterk voor het nog puntloze Shinty: 6-2.

De hockeyers hadden geen moment echt grote problemen met de tegenstander. Zonder al te veel kracht te hoeven zetten zorgden de Bussumers al snel voor veel gevaar aan de kant van de tegenstander. Dat resulteerde ook al meteen tot kansen. De Bussumers overheersden het grootste gedeelte van het duel en hoefde slechts amper gevaar van de tegenstander toe te staan. Halverwege het duel was de zege al zo goed als zeker voor de Bussumers.

Punt voor hockeysters
Ondanks met vlagen goed spel hebben de Bussumse hockeyers zondag een punt over gehouden aan het duel met VVV: 1-1.

De Bussumse hockeysters, nog ongeslagen, hadden aan VVV een stugge tegenstander. De ploeg moest vol gas geven om kans te maken en dat lukte al snel. Al vroeg kon de ploeg goed opstomen en kregen de Bussumers een strafcorner. De scherpe corner trof doel vanaf een stick van de tegenstander, waardoor de Bussumers op voorsprong konden komen. Het resterende gedeelte van de eerste helft was wat zwakker. VVV kon zonder al te veel problemen standhouden en kon door fel te spelen de tegenstander scherp houden.

Uit de krant