Afbeelding
Foto: Pixabay

Formulieren Inloop Bussum

woensdag 12 juni 2024 10:00 tot zaterdag 20 juli 0:00

Het Formulieren Inloopspreekuur Humanitas biedt directe hulp bij vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen je om weer overzicht te krijgen in je administratie. Tijdens het Formulieren Inloopspreekuur ga je met een vrijwilliger aan de slag om je financiële vraag te beantwoorden. Het kan o.a. gaan over het aanvragen van een DigiD, toeslagen, belastingen of een lastig formulier. Samen gaan jullie na wat je nodig hebt en zo zorgen jullie ervoor dat je zelf weer verder kunt. Veel mensen voelen zich hierna enorm geholpen. Dat geldt vast ook voor jou! Loop zonder afspraak binnen bij het Formulieren Inloopspreekuur elke woensdag van 14-16 uur uur. Locatie: Bibliotheek Bussum

Locatie