Afbeelding
Foto: Scouting Olav Naarden

Opening Wiggershuis en reünie Scouting Olav Naarden

Vereniging

NAARDEN - De bouw van het nieuwe Wiggershuis van Scouting Olav gaat voorspoedig en de opening staat gepland op zaterdag 8 juni om 14.00 uur. Aansluitend is er een reünie.

“Sinds de brand op 11 februari 2021 is er veel gebeurd voor onze club. Er is hard gewerkt om de schade te herstellen door zeer veel jeugdleden, bestuursleden, ouders en vrijwilligers. Het herstel was echter niet mogelijk geweest door de bijdrage die zeer veel mensen, bedrijven en sponsoren hebben gedaan. Iedereen is van harte welkom om dit mooie moment met ons te vieren”, vertelt voorzitter Jeroen Bolweg.

Tijdens deze dag is er ook een reünie voor alle oud-leden, stafleden en bestuurders van Scouting Olav - sinds 1945 - en Vaarschool Seal. Bolweg vertelt dat door de brand de ledenlijsten verloren zijn gegaan. “Daarom een oproep om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken. Aanmelden voor de reünie kan op de website van scouting Olav (https://scouting-olav.nl/). Ook belangstellenden en kinderen met hun ouders, die willen kennismaken met Scouting Olav, zijn van harte welkom.

Het programma voor deze feestelijke dag is als volgt: 13.00 uur: inloop; 14.00 uur: officiële opening Wiggershuis; 14.15 uur: rondleiding gebouw; 14.15 uur: openingsfestival jeugdleden; 16.45 uur: groepsfoto; 17.00 uur: borrelen bij kampvuur; 18.00 uur: gezamenlijke maaltijd en om 20.00 uur: feestavond. “We hopen zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen op deze feestdag.”

Uit de krant