Afbeelding
Foto:

Woonland is
een winkel
vol wooncomfort

Woonland Bussum is een sfeervolle en gezellige woonwinkel en al 23 jaar gevestigd in hartje Bussum.

De grote winkel heeft altijd een wisselende collectie en dat maakt dat u bij Woonland in een wereld belandt die inspireert en fascineert.

Passie voor interieur

Gedreven door passie voor interieur en vakkennis bieden wij u een totaalconcept om uw woning tot een echt thuis te maken. We werken met een klein team, zodat we alles zo persoonlijk mogelijk houden en bij ons staat goede service altijd voorop.

Complete inrichting

Of u nu komt voor een leuk cadeautje of voor de complete inrichting van uw woning of bedrijf, u bent van harte welkom in onze unieke winkel waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en goede service centraal staan.

De grootste bankencollectie

Woonland beschikt over een van de grootste bankencollecties in 't Gooi en omstreken. U kunt elk bankmodel zelf samenstellen. Hierbij zijn kleur, stof, samenstelling en formaat naar eigen wens te bepalen. Uw bank wordt vervolgens door onze Nederlandse of Duitse leveranciers geproduceerd.

Bezorging aan huis

Mocht u niet in staat zijn het meubel zelf af te halen dan is dat geen probleem. Tegen een kleine vergoeding bezorgen we de meubels door heel het land en zorgen ervoor dat alle spullen netjes op hun plek worden geplaatst.

Lampenkampen handgemaakt

Woonland heeft ook een gigantische collectie verlichting. Al onze lampenkampen worden handgemaakt in ons eigen atelier naar wens: kleur, stof en maat. Daarnaast verkopen wij ook allerlei soorten kasten, eettafels, salontafels, fauteuils, klein meubelen en accessoires zoals kussens, schilderijen en vazen.

Graag verwelkomen wij u een dezer dagen in onze showroom.

Woonland is van dinsdag tot en met donderdag open van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.

Afbeelding