Weijntjes is specialist in stijlvol hang-en-sluitwerk.
Weijntjes is specialist in stijlvol hang-en-sluitwerk. Foto:

Passie voor hang- en sluitwerk bij Weijntjes

Weijntjes is de speciaalzaak voor uniek hang- en sluitwerk met verstand van zaken.

Uw woning is belangrijk voor u. Behalve dat u het inricht naar uw eigen smaak is het ook van groot belang om de details af te stemmen op de bouwstijl van uw woning. Het hang-en-sluitwerk speelt daar een cruciale rol in. Weijntjes aan de Vlietlaan heeft alle producten en kennis in huis om uw woning op dit vlak in detail af te werken.

De rijke historie van Weijntjes begint in 1884 in Amsterdam. In die ruim 135 jaar is een zeer groot assortiment opgebouwd met onder andere deurkrukken, raamuitzetters, espagnoletsluitingen, voordeurknoppen en ventilatieroosters zoals ze origineel ontworpen zijn in de lang vervlogen jaren. De belangrijkste klassieke productlijnen zijn Ton-model, Bauhaus, Dudok en Elegant.
De tijd heeft echter niet stilgestaan voor Weijntjes. Ook de designcollecties van onder andere Piet Boon hebben een prominente plek gekregen in de moderne collectie. Een prachtige aanvulling hierop is het Belgische topmerk Jolie. Hierin vindt u prachtige series in zand gegoten messing deur- en meubelbeslag, afgewerkt in vier verschillende finishes. Een prachtig ambachtelijk product.

Ook op het gebied van veiligheidsbeslag heeft Weijntjes een zeer ruim aanbod. De kracht ligt vooral in het aanbieden van drie sterren SKG deurbeslag met een prachtige uitstraling. Mooi en veilig dus. Een belangrijke ontwikkeling van de afgelopen jaren is de kerntrekbeveiliging. Dit beschermt uw huis tegen een 'populaire' inbraakmethode. Voor het beste product hierin is een goed advies van groot belang. Weijntjes heeft aandacht en tijd voor de klant daarvoor hoog in het vaandel staan.

Het team van Weijntjes Bussum staat graag voor u klaar. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.