Kapsones geeft altijd goed en persoonlijk haaradvies.
Kapsones geeft altijd goed en persoonlijk haaradvies. Foto:

Kapsones is vijf avonden per week open

Stap binnen bij Kapsones, een kapsalon waar dames, heren en kinderen welkom zijn.

Bij ons draait het om een gezellige sfeer en kwaliteit. Vakmanschap, een mooi resultaat, oprecht advies en bovendien een luisterend oor zijn bij ons prioriteit. Kapsones is de enige kapsalon in Bussum die doordeweeks geopend is tot 20.00 uur ’s avonds.

High- en lowlights

Naast dat wij mannen met een goed kapsel en/of baard de straat opsturen, verlaten ook alle dames Kapsones met een glimlach. Onze hairstylisten zorgen voor een mooie kleur in het haar en daarnaast kunnen we ook high- en lowlightstechnieken toepassen. Wij knippen niet alleen, wij verlengen ook! Voor een langere lengte of voller haar ben jij bij ons aan het juiste adres.

Door onze passie voor hedendaagse mode zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends en haarkleuren. Heb jij jouw nieuwe kapsel gezien in een blad of online, neem de foto dan mee en dan overleggen we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Barbiers

Naast het knippen of kleuren kun je traditioneel voor een Hot Towel Shave kiezen in een van de klassieke barbierstoelen. De barbiers houden zich voornamelijk bezig met het scheren, knippen en verzorgen van kapsels, baarden en snorren. René, de eigenaar en een van de barbiers, luistert naar de wensen van zijn klanten en geeft daarbij het juiste advies.

Vakkundig helpen

Want wat je ook wilt: kleuren, krullen, cuts & shaves, we zullen je altijd vakkundig helpen en er zorg voor dragen dat je verzorgd en met een big smile onze winkel verlaat.

Warm huiskamergevoel

Loop gerust een keer binnen om een indruk te krijgen van onze kapperszaak in Bussum. Bij ons kun je tijdens het knippen of wachten genieten van een goed kopje koffie; het warme huiskamergevoel zorgt ervoor dat je graag terugkomt.