Makelaars Peter Lubbers en Bea van Kesteren van Lubbers Makelaardij.
Makelaars Peter Lubbers en Bea van Kesteren van Lubbers Makelaardij. Foto:

Lubbers Makelaardij is dé taxatiespecialist in 't Gooi

Lubbers Makelaardij is al bijna 25 jaar dé taxatiespecialist en marktleider in ‘t Gooi en Almere.

"Sinds dit jaar richten wij ons uitsluitend op het taxeren van woningen, bedrijfsobjecten, verhuurde objecten en recreatiewoningen", vertelt makelaar Peter Lubbers, die samen met officemanager Bea van Kesteren werkt bij Lubbers Makelaardij.

Honderden taxaties

"Afgelopen jaar hebben we vele honderden taxaties gedaan en zijn we marktleider in deze regio. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, hypotheekadviseurs, banken en collega-makelaars uit onder andere Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Loosdrecht, Naarden, Muiden en Weesp. Vrijwel alle taxatierapporten van woningen dienen te worden gevalideerd door het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut.

Taxatierapport

"Wij verzorgen graag voor u uw taxatierapport. Binnen 24 uur kunnen we zo'n rapport in orde maken, maar liever nemen wij iets meer tijd om een mooi rapport voor u te verzorgen. Doorgaans zijn onze taxatierapporten binnen een week na opdracht gereed."


Shortlist

Lubbers Makelaardij is al decennialang actief als taxateur van bedrijfspanden. "Onze taxateur wordt door de meeste banken zeer gewaardeerd. Diverse banken hanteren een shortlist, een lijst van taxateurs waar die bank een voorkeur voor heeft, en wij zijn er trots op dat wij op verschillende shortlists vermeld staan."

Bedrijfspanden

Bij bedrijfstaxaties kunt u denken aan een bedrijfsunit, winkelpand, winkel/woonhuis, kantoorpand, (klein)horeca met bovenwoning(en), garagebedrijf, werkplaats, woningen en beleggingsobjecten.

Op afspraak

Het kantoor is al jarenlang gevestigd aan de Vlietlaan en is uitsluitend op afspraak geopend. "Heeft u snel een goede passende taxatie nodig, bel of e-mail ons en dan zorgen wij dat de taxatie voor u in orde komt."