De Collect Club-winkel verkoopt postzegels en originele cadeaus.
De Collect Club-winkel verkoopt postzegels en originele cadeaus. Foto:

Alles op postzegelgebied bij Collect Club-winkel

De Collect Club-winkel is een postzegelhandel met passie voor postzegels.

Els Lipsius zit alweer vier jaar met de Collect Club-winkel aan de Vlietlaan. "Het is echt een hele goede postzegelwinkel."

Nederlandse postzegels

'Bestaat dat dan nog', vraagt u zich misschien af, maar de Collect Club-winkel bewijst dat er grote behoefte is aan een fysieke, leuke en gezellige winkel waar u alles kunt krijgen op postzegelgebied. Bij de Collect Club-winkel kun je terecht voor alle Nederlandse postzegels. We hebben de grootste voorraad van Nederland en kunnen dus alles uit voorraad leveren van de oudste en de duurste tot de allernieuwste postzegel. We kopen ook postzegels in. Mocht u zelf postzegels in de aanbieding hebben: u kunt er altijd mee langskomen.

Altijd een verhaal

Een postzegel vertelt altijd een verhaal. Of het nu het ontwerp is of de reden waarom iemand een postzegel koopt en die op een brief of ansichtkaart plakt. Die beleving wil ik mensen teruggeven. Als u uw brieven en kaarten mooi wilt frankeren, heeft de winkel heel mooie postzegels voor de gewone postkantoorprijs. Zo maakt u van iedere kaart of brief een feest voor u en de ontvanger.

Kerstzegels

Vanaf half november verwacht de winkel weer een grote toeloop voor kerstzegels, want ook daarvan hebben we een leuk assortiment. U kunt de kerstzegels, als extra service, ook per 10 stuks kopen in de winkel.

Origineel cadeautje

De Collect Club-winkel is nadrukkelijk niet alleen een winkel voor de postzegelnerds, maar ook een winkel voor het gewone publiek. Voorbijgangers, liefhebbers van verzamelobjecten of mensen die een origineel cadeautje zoeken, moeten echt een keer langskomen. We hebben postgerelateerde cadeaus zoals tassen gemaakt van echte postzakken, Davo- en Importa-accessoires, boeken, pincetten, loepen en catalogi.

Dus als u nog een cadeautje zoekt voor Sinterklaas of Kerstmis, wie weet vindt u het in de Collect Club-winkel. Kom langs bij de postzegelwinkel en u zult versteld staan van het leuke assortiment. Iedereen is altijd welkom.

De Collect Club-winkel is open van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.