Murphy’s Adventure Pub is een gezellig bruin café met speciaal bier uit fles of tap.
Murphy’s Adventure Pub is een gezellig bruin café met speciaal bier uit fles of tap.

Biertje bij Murphy’s Adventure Pub

Murphy’s Adventure Pub is een gezellig bruin café op de hoek Generaal de la Reijlaan en Vlietlaan, vlak bij station Naarden-Bussum.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het café de uitstraling van een Ierse pub en wordt er, naast de meer dan vijftien wisselende speciaalbieren op tap en fles, natuurlijk ook de traditionele Murphy’s Irish Red en Murphy’s Stout op tap geserveerd.

Inspirerend koppel

Sinds augustus 2018 wordt Murphy’s gerund door vader Erich en zoon Joey. Erichs werkachtergrond ligt in de vliegtuigindustrie en na 35 jaar is zijn droomvlucht eindelijk geland in Murphy’s. Joey daarentegen heeft al jaren warmgedraaid in de horeca en in Murphy’s in het bijzonder. Samen vormen ze een boeiend en inspirerend koppel.

Joey en Erich hebben er bewust voor gekozen om de markante uitstraling en sfeer van Murphy’s te behouden, maar laten wel een frisse wind door de tent waaien.

Pubquiz

Elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur kun je meedoen aan de drukbezochte pubquiz. Lekker ongedwongen in een gezellige sfeer en onder het genot van een drankje en hapje kun je meedoen aan de quiz in een team van een tot vijf personen. De wekelijks variërende quizvragen gaan over actuele items, wetenswaardigheden en muziek.

Naast de wekelijkse pubquiz wordt er met regelmaat een muziekquiz georganiseerd. Voor de muziekliefhebbers van Bussum en omstreken dé kans om hun kennis in een muzikale quiz te testen tegen andere teams. Met deze quiz maak je kans op 100 euro bartegoed! Een extra reden dus om de socialmediapagina’s in de gaten te houden.

Themafeesten

Met regelmaat worden leuke evenementen en themafeesten georganiseerd; kijk daarvoor regelmatig op Facebook, www.facebook.com/Murphys-Adventure-Pub-Bussum, en Instagram, (@murphysbussum)!

Ook is het mogelijk om te reserveren voor onder andere een partijtje, eindejaars- of bedrijfsborrel. Loop daarvoor gerust binnen of bel even.

Cheers! Tot in Murphy’s!