Orthopedische hulpmiddelen bij Meijer Orthopedie.
Orthopedische hulpmiddelen bij Meijer Orthopedie. Foto:

Meijer Orthopedie helpt met pijnlijke voeten

Heb je last van pijnlijke voeten? Kom dan naar Meijer Orthopedie Bussum voor een gratis voetanalyse.

Bij familiebedrijf Meijer Orthopedie doen ze een digitale meetcontrole van de voeten met het geavanceerde Zebris meetsysteem. Met deze loopband, met geïntegreerde drukmeetplaat én hogesnelheidscamera, kan het loopprofiel grondig worden geanalyseerd met advies over de best passende loopschoenen zodat je geen pijnlijke voeten meer hebt.
Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong namelijk in de plaatsing van de voeten. Regelmatig blijkt dat ook pijn elders in het lichaam met inlays is te verminderen of weg te nemen. Deze inleg- of steunzolen in de schoenen geven extra steun of je voeten worden in de juiste positie gedwongen. Maar inlays zijn zeer persoonlijk en moeten exact op de voeten zijn toegesneden. Meijer Orthopedie maakt de inlays zelf in de eigen orthopedische instrumentmakerij. We hebben een contract met de zorgverzekeraars voor inlays en de prijzen zijn vanaf 119,95 tot en met 124,95 euro. Daarnaast hebben we ook zeer unieke comfortabele schoenen in het assortiment.
Ook is Meijer Orthopedie leverancier van orthopedische hulpmiddelen en instrumenten zoals steunzolen, elastische kousen, steunkousen en zolen, braces, protheses, inlays en ortheses. Mobiliteit is voor iedereen een groot goed. Gelukkig zijn er hulpmiddelen te over om het lichaam te helpen en de zelfstandige beweeglijkheid zo lang mogelijk te waarborgen en hebben we op dit gebied allerlei soorten beschikbare hulpmiddelen zoals speciale wandelstokken, krukken, vierpoten en looprekken. Ook verhuren wij hulpmiddelen zoals rolstoelen, rollators, krukken en hometrainers omdat die vaak voor een beperkte tijd nodig zijn. Uiteraard krijgt u bij ons ook over deze hulpmiddelen eerst een uitvoerig advies, zodat u gericht kunt kiezen voor de juiste oplossing met de juiste afmetingen! Kom langs en we helpen u graag