Het Gooise Land is de belevingswinkel voor huis en tuin.
Het Gooise Land is de belevingswinkel voor huis en tuin.

Tuinrozen bij
Het Gooise Land

Aan het begin van de Vlietlaan op nr. 1: Het Gooise Land. Gevestigd in het oude spoorweggebouw (anno 1890) begint de winkelstraat met de prachtige belevingswinkel voor huis en tuin.

Het Gooise Land is gespecialiseerd in verkoop van tuinrozen van onder andere rozenkwekerij De Wilde en de Engelse rozen van David Austin, daarnaast grote maten Engelse struikrozen en klimrozen van 2,5 tot 3 meter. Het assortiment is te bekijken in de webshop op de website. Berry en Monique Vermeulen adviseren u graag: van de aankoop van een plant tot en met het ontwerp van de tuin.

Mooie accessoires

Kleine en grote kamerplanten met zorgvuldig geselecteerde potterie, de leukste woonaccessoires, waaronder zijden bloemen, beeldige kaarsen, lantaarns, kandelaars en nog meer prachtige artikelen, geven de goedgevulde winkel een uitstraling van sfeer en rust. Op de gezellige bovenverdieping staan de workshoptafels, de kunstplanten, nog meer woonaccessoires en zijden bloemen. Met regelmaat worden workshops gegeven, zoals u kunt vinden op de website www.hetgooiseland.nl, waar u ook de uitgebreide webshop aantreft.

Kerstsfeer

De kerstworkshops beginnen eind november. Aanmelden kan in de winkel, telefonisch of via een mail. Wacht niet te lang, want vol = vol!

En, over kerst gesproken, de winkel is in volledige kerstsfeer! Bijzondere kerstballen en decoratie, A-kwaliteit kerstbomen tot circa 3 meter hoog en natuurlijk ook kleiner, diverse verschillende kerstkransen en dit jaar veel kerstauto’s met kerstman en sneeuwpoppen. De donkere dagen maken het meer dan gezellig met alle mooie sfeerlichtjes!

Ook voor bloemwerk (rouwwerk), bloemstukken en boeketten kunt u terecht bij Het Gooise Land, maar wel op bestelling.

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Het Gooise Land is de eerste zondag van de maand open van 12.00 tot 17.00 uur. Extra koopavonden en -zondagen staan op de Facebookpagina, de website en Instagram.

Afbeelding