Het team van Makelaardij Floberg Bussum.
Het team van Makelaardij Floberg Bussum. Foto:

Makelaardij Floberg staat altijd klaar

Makelaardij Floberg Bussum is een NVM makelaarskantoor met actieve en betrokken makelaars en medewerkers.

Bij Makelaardij Floberg Bussum werken makelaar en taxateur Ronald Hendriks en makelaars Nanette Nolthenius-Wouterse en Susanne Vredenduin. Op kantoor zijn Monique da Cunha en Rozemarijn Stol aanwezig. "We zijn al meer dan veertig jaar gevestigd in 't Gooi, wat voor u de garantie inhoudt van een betrouwbare partner met goede kennis van de markt, lokale kennis en een groot marktaandeel", aldus Ronald Hendriks. "We verzorgen zowel de verkoop als de aankoop van uw huis. Bij de verkoop van uw huis zorgen wij voor het gehele verkoopproces. Wij komen graag langs om uw verhaal te horen. Samen kunnen we dan het huis karakteriseren, pluspunten benadrukken en de beste vraagprijs vaststellen. Wij maken een complete verkoopbrochure met professionele foto’s en verkoopinformatie. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, regelen de inspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Ook na de overdracht staan wij u terzijde."

"Bij de aankoop van een woning zoeken we samen een passend huis en houden alle belangrijke zaken in de gaten. De prijsonderhandeling, bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden, bestemmingsplannen, kortom: alles wat van belang is bij de aankoop. Wij kennen de markt, hebben een uitgebreid netwerk en weten vaak al voor de markt uit dat een huis in de verkoop komt. Ook bij huur, verhuur en taxaties (NWWI-gecertificeerd) zijn wij u graag van dienst. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop; wij zijn snel en betrouwbaar en hebben een groot netwerk."

"Overweegt u om uw huis te verkopen, te verhuren of bent u op zoek naar begeleiding bij aankoop van een huis? U bent van harte welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend uw wensen door te nemen. Voor een passende hypotheek werken wij samen met onafhankelijke financiële specialisten. De koffie staat klaar!"