De haarstylistes van De Kapper en Kinderkapsalon Bolleboos staan klaar voor jong en oud.
De haarstylistes van De Kapper en Kinderkapsalon Bolleboos staan klaar voor jong en oud. Foto:

De Kapper en Kinderkapsalon Bolleboos

De Kapper en Kinderkapsalon Bolleboos is al 46 jaar gevestigd op de gezellige Vlietlaan 68 in hartje Bussum.

Maar liefst vijf haarstylistes verwelkomen van dinsdag tot en met zaterdag jong en oud in de moderne en gastvrije kapsalon. De haarstylistes zijn gespecialiseerd in knippen, kleuren, folies, styling en föhnen, maar ook in authentieke behandelingen zoals wassen/watergolven en permanenten. Heeft u een vraag over een behandeling of gewoon zin in een ander kapsel? Bij ons kunt u voor bijna alles terecht. Of u nu een permanent wilt, paarse haren, mooie highlights of lowlights of gewoon de haren iets korter of langer? Niets is ons teveel.

Waar ze bij De Kapper zeer bekend om zijn, in 't Gooi en ver daarbuiten. is de speciaal ingerichte Kinderkapsalon Bolleboos. Kinderen worden geknipt in stoere auto’s en kunnen terwijl ze worden geknipt, kijken naar leuke programma’s op de kinder-tv. Een stoer kapsel of mooie vlechten, een kleurtje of glitters: alles kan bij de kinderkapsalon. Na elke knipbeurt lopen de kinderen vrolijk de salon uit met een lolly en een stempel op hun eigen stempelkaart. Na tien stempels mogen ze een leuk cadeautje uitzoeken. En als je broertje of zusje geknipt wordt, kun je je vermaken met het vele speelgoed dat aanwezig is en de papa's en mama's kunnen rustig een boekje lezen. Ook de dames en heren geven wij alle aandacht die zij verdienen. Met een heerlijke kopje koffie of thee geven we u graag een professioneel en persoonlijk advies. We werken met topproducten, hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en willen graag kennis met u maken!

Bij De Kapper en Kinderkapsalon Bolleboos werken we bij voorkeur op afspraak, want dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen. Hebben wij tijd dan helpen wij u direct. Bij De Kapper wordt iedereen volledig in de watten gelegd.