Medi Optiek geeft altijd deskundig advies, modieuze kijkoplossingen en gepersonaliseerde oogzorg.
Medi Optiek geeft altijd deskundig advies, modieuze kijkoplossingen en gepersonaliseerde oogzorg.

Medi Optiek gespecialiseerd in oogzorg

Medi Optiek is al bijna 25 jaar de specialist op het gebied van oogzorg en is inmiddels een begrip in 't Gooi en omstreken.

Medi Optiek, ontstaan als Medisch Optisch Centrum, staat nog steeds voor gepersonaliseerde oogzorg en optimaal kijkcomfort. Met behulp van de allermodernste technieken bieden we maatwerk tot in perfectie en maken we het verschil tussen goed zicht en comfortabel zien. Met brillenglazen op maat kunt u uw gezichtsvermogen pas echt optimaal benutten. Achter de gehele collectie brillen bij Medi Optiek zitten een verhaal, gedachte en passie die allemaal uniek zijn. We streven daarbij voortdurend naar comfort, kwaliteit en design en zijn altijd op zoek naar de laatste trends. We bezoeken jaarlijks de grote toonaangevende (internationale) beurzen om onze collectie brillen vernieuwend te houden en om een uitgebreide collectie van de mooiste merken en modellen voor u te kunnen samenstellen.
Medi Optiek is meer dan een brillenwinkel. Voor de meeste mensen volstaat immers niet slechts één kijkoplossing. Daarom is persoonlijk en deskundig advies van essentieel belang. Bij Medi Optiek zijn de medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kijkoplossingen. We werken met een hecht team van enthousiaste en gepassioneerde medewerkers met verschillende specialisaties. Onze gediplomeerde opticiens, optometristen en contactlensspecialisten worden regelmatig getraind en volgen jaarlijks na- en bijscholing om u van deskundige oogzorg te kunnen blijven voorzien. Ook beschikken we over de nieuwste geavanceerde meettechniek die het mogelijk maakt oogzorg op het hoogste niveau aan te bieden. Hierdoor heeft u de zekerheid van een professionele oogmeting en krijgt u van ons altijd het beste advies voor optimaal kijkcomfort.
Bij Medi Optiek vindt u kwaliteit, deskundig advies, modieuze kijkoplossingen en gepersonaliseerde oogzorg op één plek. We maken van oogzorg de ultieme kijkbeleving!