Klanten komen van heinde en ver voor de kwaliteit van Toxink Tattoos.
Klanten komen van heinde en ver voor de kwaliteit van Toxink Tattoos. Foto:

Meesterwerken bij Toxink Tattoos

Toxink Tattoos is sinds 2013 een begrip in Bussum en is gevestigd aan de Generaal de la Reijlaan 45, nabij station Naarden-Bussum waardoor de shop makkelijk te bereiken is.

Aaron, die samen met Peter eigenaar is, vertelt dat je bij Toxink Tattoos terecht kunt voor alle stijlen tatoeages, zoals realistische, traditionele, ook wel old school genoemd, en dotwork.
"De old school herken je aan de dikke zwarte lijnen met een aantal felle kleuren. Deze stijl is door de jaren heen nog altijd zeer populair doordat de ontwerpen simpel zijn en de tatoeage mooi blijft door de dikke lijnen. Realistische tattoos, de naam zegt het al, worden zo realistisch mogelijk gezet en dan kan het gaan om portretten, landschappen of dieren."

Dotworktattoos

"Als je een portret wilt, wordt er gebruikgemaakt van veel schaduwwerk wat ons werk heel leuk maakt. Dotworktattoos worden getatoeëerd met een dunne naald en stipjes, dus vergen wel geduld. Dotwork vind je vaak terug in mandala’s en dieren. En we leveren ook customwerk, een tatoeage op maat, met daarbij passende artiesten."

"We maken kleine en fijne tatoeages, maar ook grote projecten zoals sleeves en backpieces. Op onze website en Facebookpagina zie je daar veel voorbeelden van. Tevens doen wij cover-ups. Er wordt dan een nieuwe tatoeage over de oude heen getatoeëerd, waardoor de oude tattoo niet meer zichtbaar is."

Gezellige huiskamersfeer

"Onze klanten komen inmiddels van heinde en ver voor onze kwaliteit en deskundigheid. We kunnen bijna alles realiseren voor een klant en altijd in goed overleg. Ook maken we graag een uniek ontwerp. Bij ons in de tattooshop is altijd een gezellige huiskamersfeer en we verzorgen een topservice voor een onvergetelijke tattoo-ervaring met onze expertise en passie. Na het zetten van de tattoo krijg je een goede en volledige omschrijving betreffende de nazorg van de tatoeage. Ook hebben wij uiteraard de juiste nazorgproducten."

"Mocht je interesse hebben, loop dan eens binnen voor een vrijblijvend tatoeage-advies en om het ontwerp van de tattoo te bespreken. Ook kun je het ontwerp naar ons mailen. Bij Toxink Tattoos ben je altijd aan het juiste adres om een meesterwerk te laten zetten."