Robert Schouten en Daniëlle Göttgens-Kaljee van Schouten Makelaars.
Robert Schouten en Daniëlle Göttgens-Kaljee van Schouten Makelaars.

Schouten Makelaars is begrip in 't Gooi

Wilt u uw huis verkopen? Of wilt u een huis kopen in het Gooi of omgeving? Schouten Makelaars is sinds 1927 een begrip in 't Gooi.

Ons kantoor is gevestigd aan de Vlietlaan 74 in het hart van de regio. Wij kennen de lokale markt al generaties lang en werken op basis van persoonlijk advies. Ons team staat bekend om haar enthousiaste, gerichte en nuchtere aanpak. Uw doel en uw belangen staan bij ons altijd op de eerste plaats.
Voor aankoop en verkoop, verkoopstyling, waardebepaling en taxatie kunt u bij ons terecht. Of we nu fullservice, op basis van prestatiebeloning of met een deeldienst voor u aan de slag gaan: het resultaat is wat telt!

Wat is mijn woning eigenlijk waard?

Een vraag die ook bij u leeft! Al is het maar uit nieuwsgierigheid. Misschien heeft u al weleens aan de buren gevraagd of op internet gekeken wat de huizen in uw buurt ‘doen’. Maar dat geeft niet meer dan een globale indruk.

Gratis waardebepaling

Het werkgebied van Schouten Makelaars is 't Gooi en omstreken. Als NVM-lid maken we gebruik van een uitgebreid netwerk. Schouten Makelaars biedt u nu een geheel vrijblijvende waardebepaling aan. Dit aanbod is onbeperkt geldig en kunt u ook aan andere geïnteresseerden doorgeven.

Doeltreffend verkopen

Verkoopstyling en woningpresentatie zorgen voor een hogere opbrengst en een snellere verkoop. We beschouwen deze punten als een must en daarom profiteert iedere cliënt van Schouten Makelaars van de adviezen van onze gecertificeerde verkoopstylist Daniëlle Göttgens-Kaljee.

Is uw interesse gewekt, bel of stuur ons een e-mail. Dan komt een van onze makelaars graag bij u langs.