Bij De Gasterij kun je heel lekker eten in een gezellige sfeer.
Bij De Gasterij kun je heel lekker eten in een gezellige sfeer.

Klassieke gerechten bij De Gasterij

De Gasterij van Bussum bestaat ruim zeventien jaar en is gevestigd aan de Vlietlaan 52 in Bussum. Van oudsher was het discotheek de Blue Note.

We werken met klassieke gerechten en door onze zeer persoonlijke service voelt iedereen zich snel thuis bij ons. De uiensoep, het Muiderslotje en de spareribs worden al zeventien jaar volgens dezelfde receptuur bereid en zijn de absolute favorieten van onze kaart. Een 3-gangen à-la-cartediner kost 22,50 euro.

Naast onze vaste gerechten wisselt de menukaart met de seizoenen mee. Bij De Gasterij werken wij met vlees van zeer hoge kwaliteit. Het vlees wordt dagelijks vers aangeleverd door Stefo uit Bussum. Onze heerlijke vis wordt dagelijks geleverd door ATL Seafood.

Familiebedrijf

De Gasterij van Bussum is een echt familiebedrijf. Hans en Ciska Scheepers runnen het restaurant al al die jaren en zijn nog steeds dagelijks op de werkvloer te vinden. Marleen en dochter Kim draaien ook al zeventien jaar vol enthousiasme mee.

Bij De Gasterij hebben we veel vaste gasten waar we superzuinig op zijn. Ook hebben we nog steeds dagelijks nieuwe gasten die ons ineens weten te vinden. Het zou leuk zijn als de Vlietlaan weer de mooie laan zou worden die het vroeger ook was en we hopen dat de gemeente daar wat aandacht aan gaat en wil besteden.

Social media

Volg ons op Facebook (gasterijvanbussum) en Instagram (@gasterijvanbussum) om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes en acties.
Reserveren kan dagelijks vanaf 10.00 uur telefonisch, via de mail of de site.
De Gasterij is open van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur.