Bij Coen Saloon werken ervaren barbiers die topkwaliteit leveren.
Bij Coen Saloon werken ervaren barbiers die topkwaliteit leveren. Foto:

Coen Saloon, dé premiumbarbershop van Bussum

Coen Saloon is dé premiumbarbershop van Bussum met een unieke en gezellige inrichting.

Anderhalf jaar geleden opende Coen Saloon zijn deuren op de hoek van de Brinklaan en de Generaal de la Reijlaan en het concept was meteen een succes. Ondertussen is Coen Saloon een begrip in Bussum en omgeving geworden. Dit komt doordat er alleen maar ervaren barbers werken die topkwaliteit leveren aan jong en oud.

Gentlemen’s treatment

Bij Coen Saloon komen persoonlijke aandacht, gastvrijheid, klassieke en trendy stijlen samen. Je hebt de keuze uit verschillende behandelingen voor je uiterlijke verzorging, zoals knippen, scheren of baard trimmen.
Ook kun je langskomen voor het bijwerken van de contouren van het kapsel of de baard. Dit is een perfecte oplossing tussen twee knipbeurten door. De meest uitgebreide behandeling is de Gentlemen’s treatment. Je wordt compleet in de watten gelegd tijdens deze knip-en-scheerbeurt. Onder het genot van een glas whisky word je eerst geknipt en daarna op ambachtelijke wijze geschoren met scheerzeep en warme doeken.
Daarnaast krijg je, indien gewenst, bij iedere knipbeurt een wasmassage. Je wordt dan compleet in de watten gelegd met een heerlijk kopje koffie of verse thee van een barista. Gastvrijheid is voor Coen Saloon erg belangrijk. Er wordt ruim de tijd voor je genomen door de professionele barbers en je gaat altijd tot in de puntjes verzorgd de deur weer uit.

Coen Smit heeft jarenlang ervaring in het kappersvak als meesterbarbier. Hij verzorgt de behandelingen tot in alle details.

Producten van topkwaliteit

Daarnaast verkopen ze bij Coen Saloon een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten van topkwaliteit voor haar, baard en snor zoals shampoos, conditioners, pre- en aftershave, scheerschuim, lotions, baard- en snorolie, balsems en wax. Ook zijn er in de saloon handgemaakte houten kammen, scheermessen, cadeaubonnen en andere accessoires te koop. Ook leuk om cadeau te geven!

Voor een knip- en/of scheerbeurt kun je heel handig een afspraak maken via de website www.coensaloon.nl of bellen naar 035-208 50 88.