Huidtherapeuten Ashley Winkel en Laura van Stijn.
Huidtherapeuten Ashley Winkel en Laura van Stijn. Foto:

Cosmetique Totale is
specialist in huid en haar

Cosmetique Totale is al tien jaar dé specialist van Bussum op het gebied van huidtherapie, lasertherapie en huidverbeterende behandelingen.

Sinds 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, pigmentvlekken, couperose en kalknagels.

Ervaren huidtherapeuten

Op onze locatie in Bussum aan de Vlietlaan 44D staan onze ervaren huidtherapeuten zes dagen in de week voor u klaar met de beste medische lasers en peelings. Ook doen we huidverjonging op een natuurlijke manier en hebben we verschillende behandelingen voor huidverbetering en huidverstrakking. Onze huidtherapeuten kunnen bepalen welke behandeling het best bij u past.

Wij werken uitsluitend met hbo-geschoolde huidtherapeuten. Tevens zijn ze allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Veiligheid en effectiviteit

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat tenslotte wel om uw huid!

Wist u al dat behandelingen zoals acnetherapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed? Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars.

Vrijblijvend huidadvies

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen of wilt u graag algehele huidverbetering? Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk huidadvies.
Maak een afspraak voor een gratis consult op onze locatie in Bussum via 085-902 20 80 of loop eens binnen. We staan graag voor u klaar.



Afbeelding