Max Huisson, Rosalie Mulder, Rolf de Jong en Isa Ipema van Deliziamo.
Max Huisson, Rosalie Mulder, Rolf de Jong en Isa Ipema van Deliziamo.

Heerlijk Italiaans genieten bij Deliziamo

Koken is een ambacht. En dat is ook de visie van cateraar en traiteur Deliziamo.

Met veel passie en liefde worden er heerlijke pastamaaltijden bereid met vlees, vis en groenten, maar er is ook voldoende keuze uit vegetarische gerechten. De ravioli’s, de taglioline en de lasagne zijn huisgemaakt. Verser kun je het niet krijgen.
De sfeervolle winkel van Deliziamo is dé plek in ’t Gooi voor mensen die van goed, lekker en eerlijk eten houden.

Kerstdiner

De Italiaanse cateraar en traiteur is in december twee jaar gevestigd aan de Brinklaan en het team is volop bezig met de komende feestdagen. Voor de decembermaand is er een exclusief 3-gangendiner samengesteld met eerlijke en gezonde producten die mensen tijdens de kerstdagen kunnen afhalen of laten bezorgen.
Daarnaast heeft Deliziamo een assortiment wijnen, olijfolies en andere Italiaanse lekkernijen, en verzorgen ze kerstpakketten. Een prima plek om te slagen voor een leuk en lekker kerstcadeau.

Italiaanse catering op locatie

Eigenaar en chef-kok Max Huisson is het creatieve brein en helpt en adviseert graag om van een feestje een avond te maken om nooit meer te vergeten. Deliziamo verzorgt exclusieve diners van drie tot tien gangen, buffetten, walking dinners en Italiaanse hapjes op locatie. Een bruiloft, verjaardag, personeelsfeest of jubileum moet op een onvergetelijke manier gevierd worden met verrukkelijk lekker eten. Het team van Deliziamo zorgt ervoor dat mensen genieten zoals de Italianen dat ook altijd doen. Lekker koken voor anderen en alles tot in de puntjes verzorgen. Mensen laten genieten. Dat vinden ze bij Deliziamo het mooiste dat er is.

De winkel van Deliziamo is van woensdag tot en met zaterdag open van 16.00 tot 20.00 uur om een overheerlijke Italiaanse pastamaaltijd af te halen.