Afbeelding
Foto:

Muzikale omlijsting

Net als voorgaande jaren ontbreekt een vrolijke muzikale omlijsting, passend in de nostalgische sfeer, niet op het Oldtimer Festival Huizen. Vaste gast en niet weg te denken is de dixielandloopband Alacarte. Die is bijna de gehele dag te horen, terwijl op veler verzoek Sgt Wilson's Army Show terugkeert op het festival.

Sgt Wilson's Army Show
Deze show hoort er helemaal bij met zijn onvergetelijke sound in 'army style' met licht- en speciale effecten. Ze brengen de bezoekers goede, oude herinneringen om bij weg te dromen. Onder het commando van Sgt Wilson zingen Peggy, Rose en Donna aanstekelijke liedjes uit de jaren 40 en 50. Denk aan de Andrew sisters met het geluid van een Spitfire of de Big Band sound van Glenn Miller. Sgt Wilson's Army Show treedt drie keer op. Om 12.30 uur, 13.45 uur en het laatste optreden is om 15.50 uur.

Dixielandloopband Alacarte
Het uit Heerhugowaard e.o. afkomstige Dixielandband/Looporkest Alacarte is vanaf 2010 een vast onderdeel van het festival. Zij trakteren ons muzikaal op gezellige, authentieke, aangename en prettig in het gehoor liggend Dixielandrepertoire.

Afbeelding