Liefdevolle zorg voor ouderen in De Haven.
Liefdevolle zorg voor ouderen in De Haven.

Nieuwbouw bij De Haven in gebruik genomen

BUNSCHOTEN De Haven is een christelijke zorginstelling in Bunschoten.

Wij leveren professionele en liefdevolle zorg aan meer dan 200 ouderen in het verpleeghuis, veelal in kleinschalige woongroepen. In september namen we de nieuwbouw in gebruik, waardoor we 64 extra plekken kregen in het verpleeghuis. Door de nieuwbouw kunnen we inmiddels ook nieuwe zorgvormen aanbieden zoals eerstelijnsverblijf, palliatief-terminale zorg en beginnen we in december een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie.

Al deze ontwikkelingen vragen om nieuwe collega's en op alle afdelingen is nog ruimte. Verzorgende Laura is sinds mei in dienst en zij vertelt hierover: "Vanaf dag één voelde het als thuiskomen, vooral de zorg voor de cliënten en het omgaan met de collega's vind ik fantastisch. We doen het echt als team! Sinds september mag ik ook nog eens werken in het nieuwe gebouw Elburg, op de afdeling Vischpoort. Het is een feestje om te mogen werken in deze prachtige nieuwbouw. Ik hoop nog met veel plezier jaren te werken in De Haven."

Ook net als Laura aan de slag bij De Haven? We gaan graag het gesprek met je aan. Meer informatie op www.werkenbijdehaven.nu.