Begraafplaats Zuiderhof in Hilversum.
Begraafplaats Zuiderhof in Hilversum.

Altijd persoonlijk afscheid bij

  • Uitvaartstichting Hilversum

HILVERSUM Uitvaartstichting Hilversum beheert naast het crematorium aan de Zuiderhof drie fraaie stilteplekken met een monumentaal karakter, te weten Begraafplaats Zuiderhof, de Noorderbegraafplaats en begraafplaats Bosdrift.

Tevens kunt u voor een meer intieme plechtigheid terecht in De Einder, een mooie locatie op de Zuiderhof met uitzicht op de Hoorneboegse Heide. Door de kleinschaligheid van onze stichting kan het afscheid van een overleden dierbare op een persoonlijke manier gestalte worden gegeven. We faciliteren uitvaarten, maar nooit meer dan één familie tegelijk. Bij ons krijgt u de ruimte en de rust om het afscheid op de door u gekozen manier te realiseren.

Speciale activiteiten

Iedere derde zondag van de maand organiseert Uitvaartstichting Hilversum een rouwcafé tussen 14.00 en 16.00 uur in De Einder aan de Kolhornseweg 13 in Hilversum. In het rouwcafé kunt u lotgenoten ontmoeten of ongedwongen een kopje koffie komen drinken. Vanuit de stichting zorgen wij voor ervaringsdeskundigen die er deze middag voor u zijn als daartoe behoefte is.

Op zaterdag 2 november bent u welkom op onze jaarlijkse Lichtjesavond van 19.30 tot 21.00 uur in onze aula aan de Zuiderhof. Met het thema 'Aandacht' willen we deze avond stilstaan bij alle dierbaren die we zijn verloren waardoor we ons soms alleen en kwetsbaar voelen. Aandacht voor elkaar en met elkaar.

Zondag 8 december organiseren wij samen met Stichting OOK (ouders overleden kind) Wereldlichtjesdag. Die ene dag is wereldwijd en door heel Nederland heen, speciaal voor iedereen die een kind heeft verloren. De avond staat in het teken van kleur omdat deze kinderen ons leven hebben gekleurd. Om precies 19.00 uur steken we wereldwijd een kaarsje aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen. U bent van harte welkom om deze avond met ons te delen.

Uitvaartstichting Hilversum zit aan de Kolhornseweg 13 in Hilversum, 035-621 09 60. Meer informatie staat op www.uitvaartstichtinghilversum.nl.