Centrum voor Levensvragen biedt ondersteuning bij moeilijke beslissingen.
Centrum voor Levensvragen biedt ondersteuning bij moeilijke beslissingen.

Aandacht bij Levensvragen

'T GOOI Aandacht voor levensvragen is belangrijk. Ze kleuren het leven met zin en betekenis. Maar soms zitten ze dwars, leggen ze beslag op je gedachten.

Zeker na ingrijpende gebeurtenissen als ziekte, verlies of een crisis. Ook bij het ouder worden, wanneer mensen om u heen wegvallen, kunt u overvallen worden door vragen zoals: Hoe ga ik verder met mijn leven? Wat voor zin en betekenis heeft mijn leven (gehad)? Welke onverwerkte zaken maken mij onrustig? Voor mij hoeft verder leven niet meer, wat nu? en Wat wil ik nalaten?
Het Centrum voor Levensvragen Gooi en Vechtstreek biedt professionele ondersteuning bij zingeving en levensvragen. Aan het centrum zijn consulenten Levensvragen verbonden.
Onze consulenten zijn geschoold als geestelijk verzorgers en kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven door ruimte te maken voor uw ervaring. Ze bieden ondersteuning bij moeilijke (morele) beslissingen. Ook bij het zoeken naar perspectieven en mogelijkheden die hoop, kracht en troost bieden. Het Centrum voor Levensvragen is er voor iedereen, wat uw achtergrond of levensbeschouwing ook is.

Voor een afspraak, bijvoorbeeld bij u thuis, kunt u bellen met 06-260 554 38 of mailen naar info@centrumlevensvragengooi.nl. Ook uw zorgverlener of naaste kan contact met ons opnemen. Mensen van vijftig jaar en ouder en mensen in de laatste levensfase krijgen de gesprekken vergoed. Meer informatie staat op www.centrumlevensvragengooi.nl.