Samen met Happy Bodies Fit en Vitaal oud worden.
Samen met Happy Bodies Fit en Vitaal oud worden.

Voor iedereen die fit en vitaal oud wil worden!

HILVERSUM Hoe ouder we worden, hoe belangrijker het is om te blijven bewegen en onze spieren te stimuleren.

Zowel spiermassa als kracht neemt vanaf je vijftigste jaar snel af. En naarmate je ouder wordt, des te sneller dit proces plaatsvindt. Tegelijkertijd neemt met de leeftijd ook het ademtekort toe, kom je gemakkelijker aan in vetmassa en vermindert het evenwicht. Het is daarom belangrijk om te blijven trainen. Trainen helpt daarnaast om je bloedglucosespiegel in balans te houden, diabetes 2 te voorkomen en hartkwalen en allerlei verborgen ontstekingen buiten de deur te houden. In tegenstelling tot sommige vooroordelen is je leeftijd geen beperkende factor om sterker te worden dankzij sport. Je kunt op elke leeftijd sporten, omdat veelal de meeste spieren worden getraind zonder dat er cardiovasculaire stress wordt veroorzaakt. Als je op de juiste manier sport op een locatie waar gedegen kennis en kunde aanwezig is, is het alleen maar goed voor het lichaam én voor het welzijn.
Bij Happy Bodies zijn ze erin gespecialiseerd om je fit en vitaal oud te laten worden. Unieke eigenschap van deze lifestyleclub is de persoonlijke aanpak in een huiselijke sfeer, een oplossing voor mensen die niet graag sporten en zich niet op hun gemak voelen in een normale sportschool. Door de persoonlijke aanpak kost het u ook weinig tijd. De volledige training duurt slechts 35 minuten per keer.
Happy Bodies zit aan de Herenstraat 12 in Hilversum. Als je meer wilt weten over fit en vitaal worden, kijk op www.happybodies.nl en claim een gratis proefmaand om te kijken of het echt wat voor je is!