Medewerkers van Vitaal Thuiszorg.
Medewerkers van Vitaal Thuiszorg.

Thuiszorg zoals het hoort

HUIZEN Het zijn de mensen die samen de organisatie Vitaal Thuiszorg vormen.

Zorgverleners die een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van mensen die ondersteuning nodig hebben. We investeren in onze medewerkers, zodat zij áltijd thuiszorg kunnen leveren zoals het hoort. Doordat we zuinig zijn op onze waardevolle zorgverleners proberen we hen te ondersteunen en te faciliteren waar mogelijk. Zo willen we op voorhand de regeldruk beperken, zodat alle medewerkers tijd hebben om te doen wat ze het liefste doen: zorg verlenen.

Deze unieke visie maakt dat wij een zeer hoge klanttevredenheid hebben en hard groeien. Doen wat écht nodig is. We zorgen dat medewerkers de maximale tijd bij hun cliënt hebben, geschoold worden, een auto van de zaak krijgen (en daarmee ook privé mogen rijden), een slim cliëntendossier én natuurlijk een iPad hebben. Ook de cliënt en familie kunnen (met toestemming) op afstand meekijken in het dossier. Bij ziekte of uitval regelen wij de vervanging, zodat de zorgverlener niet belast wordt met het organiseren van vervanging. Daarnaast is er altijd een leidinggevende aanwezig voor advies, waardoor de medewerker er nooit alleen voor staat.

Voor vragen, een leuke werkplek of meer informatie bel 035-820 05 01 of mail naar info@vitaalthuiszorg.nl. We staan je graag te woord. Meer informatie op www.vitaalthuiszorg.nl.