BPD ontwikkelt nieuwe villawijk in Blaricummermeent.
BPD ontwikkelt nieuwe villawijk in Blaricummermeent. Foto: BPD

Gooise Zomer volgende week in de verkoop

Direct via de sluis het Gooimeer op

BLARICUM - Dichtbij het centrum van Blaricum en Huizen ontwikkelt gebiedsontwikkelaar BPD 'Gooise Zomer', een luxe villawijk met 6 vrijstaande woningen en 28 twee-onder-een-kapwoningen. De verkoop start volgende week, dinsdag 25 april.

't Gooi staat bekend om haar mooie villawijken. In de Blaricummermeent komt daar nu een nieuwe buurt bij. 'Gooise Zomer' behelst zes vrijstaande woningen en 28 twee onder-een-kappers.
Door de unieke ligging van plandeel D kunnen de toekomstige bewoners straks via de sluis het Gooimeer op. Er komen zelfs 13 kavels direct aan het water en alle woningen hebben zeer veel privacy door een tuinafscheiding in de vorm van een haag zoals op veel plaatsen in Blaricum gebruikelijk is.

Stijlvolle modeboetieks, winkeltjes met ambachtelijke producten, kunstgaleries en gezellige terrassen liggen op een steenworp afstand. De woningen zijn in dezelfde stijl, maar er valt ook nog veel te kiezen. De een heeft een pannendak, de ander is rietgedekt. De een heeft een gemetselde gevel, de ander een wit gekiemde gevel. De vanaf-prijzen variƫren van 445.000 tot 545.000 euro voor een twee-onder-een-kapwoning en van 625.000 tot 719.000 euro voor een vrijstaande villa.

Kijk voor meer informatie op: www.gooisezomer.nl. Op deze site kunnen belangstellenden ook een vogelvlucht van de nieuwbouwbuurt vinden en vragen stellen in een chat.

Verkoop-event
Via deze site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de start van de verkoop op dinsdag 25 april in Restaurant Bruis in Blaricum, recht tegenover de locatie. Belangstellenden kunnen de brochure en prijslijst bekijken en meenemen en vragen stellen over het project. De verkoop van de woningen gaat via Voorma en Walch.