Ruime en intieme villa-appartementen op loopafstand van dorpskern van Laren.
Ruime en intieme villa-appartementen op loopafstand van dorpskern van Laren.

Verkoop Hoefloo Estate volgende week van start

LAREN - De verkoop van Hoefloo Estate gaat zaterdag 11 februari van start. Het betreft vijf villa-appartementen met internationale allure, een gunstige ligging en op loopafstand van winkels en horeca.

Hoefloo Estate is een riante villa die wordt bereikt via een cipressenlaan met haagbeuken. Een oude beuk verbindt het gebouw met het omliggende bos. De vijf appartementen hebben een luxe interieur en oppervlaktes tussen de 219 en 371 m2. De villa bevindt zich op loopafstand van de dorpskern van Laren en heeft een gunstige ligging ten opzichte van recreatie, natuur, steden als Amsterdam en Utrecht, belangrijke snelwegen en luchthavens.

Initiatiefnemer is investeringsmaatschappij Voxer. Oprichters Arjan Ockhuisen en Rob Geerlings lichten toe: "Groot en intiem komen bij elkaar in dit project. Hoefloo Estate biedt riante maar overzichtelijke appartementen waar jong en oud zich thuis zal voelen. Wie op zoek is naar een geborgen plek waar het comfortabel wonen is, kunnen wij voorzien van een nieuwe fase in hun leven."
De ontwikkeling vond plaats onder architectuur van Building Design Architectuur. Dinant Oude Lenferink: "Hoefloo Estate gaat naadloos op in de groene, welgestelde omgeving van Laren. Het pand kent een eigentijdse architectuur die zich laat vatten in de term 'terughoudende elegantie'. Natuurlijke materialen zoals hout en lei zorgen voor een rustige uitstraling." Studio Wim Verzantvoort was verantwoordelijk voor de groeninvulling: "Hoefloo is een geborgen, groene plek weg van de wereld. De omgeving zit vol cadeaus, zoals het prachtige bos."
De inrichting van de appartementen was in handen van Bertram Beerbaum van Kabaz Architecten. "Het interieur straalt grandeur en warmte uit. Dat begint bij binnenkomst, met grote haarden in de centrale hal en royaal ruimtegebruik. Ook in de appartementen wordt ruimtelijkheid benadrukt, met heldere zichtlijnen die daglicht optimaal binnenlaten."

Voor de verkoop is Voorma en Walch Makelaars in de hand genomen. Geïnteresseerden zijn 11 februari tussen 11.00 en 13.00 uur welkom aan de Brink 34.