De toekomstige bewoners graven een tijdcapsule in met hun wens voor de toekomst.
De toekomstige bewoners graven een tijdcapsule in met hun wens voor de toekomst.

Start bouw Tuin van Blaricum fase 2 een feit

Voor de toekomstige bewoners van de Tuin van Blaricum (fase 2) wordt 2017 een jaar om naar uit te kijken. Hun gloednieuwe huis zal komend jaar worden opgeleverd.

Donderdagmiddag 15 december heeft de feestelijke start bouw plaatsgevonden van de Tuin van Blaricum fase 2. Arjan van Asselt, directeur Heilijgers Projectontwikkeling, heeft de nieuwe bewoners welkom geheten en getoost op een voorspoedige bouw.

Hierna konden alle kopers hun wens voor de toekomst van de Tuin van Blaricum in een tijdscapsule achterlaten en in de grond bij de woning ingraven. Hiermee is het startsein gegeven voor de bouw van een prachtig nieuw deel van de Blaricummermeent.

13 woningen

Dit deelplan bestaat in totaal uit 13 woningen in verschillende typen. Zo komen er drie-onder-een-kapwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In deze fase van de Tuin van Blaricum zijn nog twee twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.
Wie meer informatie over het project wil, kan terecht bij Meijberg Makelaars op 035-624 22 66, wooncoach Nanna op 06-51351971 of kijken op www.tuin-blaricum.nl.

Afbeelding