PUUR weet alles van een prachtige hifiset tot het inrichten van een high-endbioscoopruimte. (Foto Werner Ero)
PUUR weet alles van een prachtige hifiset tot het inrichten van een high-endbioscoopruimte. (Foto Werner Ero)

Oog voor subliem geluid en fijne verlichting

Nu in Wooninspiratie-centrum Het Gooi

De radio en tv hebben in de woonkamer plaatsgemaakt voor multimediasystemen: audio en video gecombineerd met internet en zelfs de verlichting (domotica). PUUR audio is een topspeler op dit gebied en heeft een klinkende showcase in het nieuwe Wooninspiratie-centrum Het Gooi in Laren.

De mannen achter PUUR audio, video en domotica hebben hun sporen ruimschoots verdiend als het gaat om het samenstellen van een prachtige hifiset of het inrichten van een high-endbioscoopruimte.

Het automatiseren en audiovisueel inrichten van een woonhuis is voor hen bepaald geen sinecure. Het vergt een uitgebreide inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en nauw overleg met de (interieur)architect, aannemer, installateurs, en andere leveranciers om alle te bedienen componenten naadloos in het Savant domotica-systeem te integreren.
"In het net geopende Wooninspiratie-centrum Het Gooi aan de Nieuweweg 6A te Laren kan de klant zelf zien en ervaren wat er voor mogelijkheden zijn als het gaat om bijvoorbeeld het integreren van subliem surroundgeluid in een woonkamer zonder dat er speakers in het zicht zijn geplaatst, of hoe men op een zeer intuïtieve manier met Savant zelf verlichtingsscènes kan samenstellen en daar bijvoorbeeld ook favoriete muziek aan kan koppelen", vertelt Robert Brijde van PUUR. "Wij zijn dan ook ontzettend blij met dit prachtige initiatief: de klant kan hier werkelijk voor bijna alles terecht als men bezig is met de aanschaf van een nieuwe woning of (ver)bouwplannen heeft. En als je uitgebreidere informatie nodig hebt of een specifieke demonstratie van een audiosysteem wilt, kun je in onze showroom in Oostzaan terecht, waar wij naast diverse high-endaudiosystemen ook een compleet ingerichte bioscoopruimte hebben."