Afbeelding

Maak kennis met de RTB Houtpelletketel

Bij Schippers B.V. ben je aan het juiste adres als het om het installeren en onderhouden van je houtpelletkachel gaat. Een duurzame verwarmingsoplossing als antwoord op de milieubelastende brandstoffen.

RTB houtpelletketel

De RTB (Ready To Burn) houtpelletketel onderscheidt zich met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met StokerCloud heb je via internet altijd toegang tot uw verwarmingssysteem. Zo kunnen gebruikers de RTB houtpelletketel gemakkelijk op afstand besturen. Ook kan de leverancier meekijken en zien of de ketel optimaal functioneert. Desgewenst kan de leverancier de ketel op afstand 'fine-tunen'. Op het ketellichaam is er onder voorwaarden sprake van 10 jaar garantie.

ISDE subsidie

Zeker nu er een sinds 1 januari 2016 een (ISDE) subsidie beschikbaar is vanaf € 3.200,- per houtpelletketel wordt een RTB houtpelletketel nu ook voor kleinere toepassingen betaalbaar.

'De ketel is op afstand te besturen'


Een gemiddeld woonhuis doet er nu, vanwege een lagere energierekening, zo ongeveer vijf jaar over om deze terug te verdienen. Naarmate er meer verbruik is wordt deze termijn natuurlijk alleen maar korter. En als er nu nog propaan of huisbrandolie gebruikt wordt dan wordt het financieel helemaal interessant om een RTB houtpelletketel aan te schaffen en over te gaan op verwarmen op houtpellets.

Klimaatneutraal

Verwarmen op houtpellets is klimaatneutraal (CO2 neutraal) in balans met de natuur. Een duurzame verwarmingsoplossing als antwoord op de milieubelastende fossiele brandstoffen. Op het moment van verwarmen op houtpellets groeit er buiten al weer een nieuwe boom.

Grotere vermogens

Voor grotere vermogens kunnen meerder RTB houtpelletketels in cascade geschakeld worden. Voor elke ketel is dan ook weer die ISDE subsidie beschikbaar. En dat kan dan aardig oplopen.

Afbeelding