GooisWoonNieuws is onze jongste telg: een platform over wonen en leven in Gooi en Vechtstreek.
GooisWoonNieuws is onze jongste telg: een platform over wonen en leven in Gooi en Vechtstreek.

Nieuwe bijlage vol woonnieuwtjes en tips

Plus: overzicht woningaanbod in de regio

Vanaf deze week vind je in deze krant een nieuwe bijlage: GooisWoonNieuws. Daarin lees je allerlei leuke, handige en interessante dingen die te maken hebben met wonen, tuinieren en leven in Gooi en Vechtstreek. Daarnaast bundelt GooisWoonNieuws het aanbod aan woningen in de hele regio. Heel handig en overzichtelijk.

Dat het in onze regio mooi wonen is, hoeven we niet uit te leggen. En juist daarom is er zoveel over te vertellen. Trends, tips, woninginrichting, beveiliging, tuinen plus nieuws over nieuwbouwprojecten in de regio en droomhuistips van de makelaars. Vier specialisten verzorgen ieder op hun eigen gebied een interessante column: van makelaar tot financieel adviseur en van woninginrichter tot tuinarchitect. We zijn ervan overtuigd je elke week een interessante bijlage aan te kunnen bieden achterin je vertrouwde lokale nieuwsblad. De voorzitter van NVM 't Gooi, Ward Roozenburg, trapt in deze eerste editie af.

Internet

Maar daar houdt het niet op. Via internet en social media blijf je dagelijks op de hoogte van de laatste tips en nieuwtjes van GooisWoonNieuws. Bovendien vind je daar ook het overzicht van alle woningen die in deze regio te koop staan.

GooisWoonNieuws heeft daarmee een groot bereik. Alleen al de papieren bijlage een wekelijkse oplage van ruim 120.000 exemplaren als vast onderdeel van de Enter Media-uitgaven HilversumsNieuws, BussumsNieuws, NaarderNieuws, MuiderNieuws, HuizerNieuws, BELNieuws en WeesperNieuws. Daarmee bieden we onze lezers een interessant extraatje en ondernemers een aantrekkelijk platform om bij deze doelgroep in de warme belangstelling te komen.

Tips of meer weten?
amber@entermedia.nl