Door de modules te combineren ontstaat er direct een eenheid in de badkamer.
Door de modules te combineren ontstaat er direct een eenheid in de badkamer.

Sanitairmodule met geïntegreerd reservoir

Een luxe en fraai vormgegeven sanitaire ruimte is een wens van veel mensen. Maar wat te doen met de onelegante laaghangende wc-stortbak of het keramisch duoblok? De oplossing is de Monolith designmodule voor je wc. Naast de wc-module kent de Monolith ook een module voor de wastafel. Door deze modules te combineren ontstaat er direct een eenheid in de badkamer.

Voor beide geldt dat er zonder hak- en sloopwerk snel een prachtig resultaat behaald wordt en aan- en afvoerleidingen onzichtbaar achter de module weggewerkt worden.

Snel & eenvoudig

De elegante behuizing van glas en geborsteld aluminium bevat alle sanitairtechniek en draagt het wc-keramiek. Ook de installatie is

Geschikt voor iedere bouwsituatie

snel en eenvoudig. De Monolith wc-module kan namelijk zonder hak- of breekwerk op de juiste plaats, met slechts 6 bevestigingspunten, geïnstalleerd worden. Alle aansluitingen zijn achter het element verborgen. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit.

Monolith Plus

De onlangs uitgebrachte Monolith Plus wc-module heeft diverse extra comfortfuncties, zoals een geïntegreerde luchtzuiveringsfunctie, een intelligente lichtsensortechnologie en een uitzonderlijk comfortabele spoelbediening. De luchtzuiveringsfunctie zorgt ervoor dat vieze geurtjes geneutraliseerd worden. De slanke led-lichtbalk aan de bovenzijde van de module is het meest opvallende kenmerk en biedt discreet en indirect licht, dat aangaat zodra iemand bij het toilet komt.

Kleuren

De diverse Geberit Monolith sanitairmodules zijn naast de glaskleuren zwart, wit en umbra ook verkrijgbaar in de kleur zand. Hierdoor past de Monolith nog natuurlijker in elke badkamer.

Afbeelding