Afbeelding

Open huis in Brediushoeve Naarden

NAARDEN - Aan de Oud Blaricummerweg 34 in Naarden verrijst Villa Brediushoeve, in landelijke stijl ontworpen en bestaande uit zes ruime en luxueuze appartementen. Op zaterdag 21 mei is er een open huis van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar.

Tijdens het open huis is al een uitstekende indruk te krijgen van alle geneugten van deze imposante villa en idyllische omgeving. De ruimte, de grandeur én de privacy zullen meteen opvallen. De oplevering zal in oktober zijn. De kozijnen zijn al geplaatst en binnenkort start het rietdekken van de fraaie kap.

De grootste woning in de villa meet 170 vierkante meter en is nog beschikbaar. Dit appartement is gelegen op de vierde etage. De vraagprijs is 625.000 euro vrij op naam. Op de vijfde verdieping is de tweede nog beschikbare woning te vinden: 147 vierkante meter ruim en vrij op naam voor 595.000 euro. De appartementen zijn allemaal op het zuiden georiënteerd. Van de vier overige appartementen zijn er drie definitief verkocht en is er één onder optie.