Afbeelding
Foto: aangeleverd Ga Los

Remy Evers speelt try-out van ‘Stoorzender’ in Podium deMess

Kunst & Cultuur

NAARDEN - Na zijn bejubelde debuutvoorstelling ‘Gewoon Remy’ komt cabaretier Remy Evers (winnaar Juryprijs Cameretten 2019) met zijn nieuwe programma ‘Stoorzender’ naar Podium deMess in Naarden-Vesting. Het is een try-out.

Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren. In een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen, gaat de ontwapenende Evers op zoek naar antwoorden. Is de uitvinder van de perforator ook de uitvinder van confetti? En kan een boomfluisteraar ook met papier en laminaat praten? Remy heeft geen hobby nodig maar een roeping. Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier.

‘Stoorzender’ door Remy Evers is te zien op 17 mei om 20.15 uur in Podium deMess in Naarden-Vesting. Kaarten kosten 19,75 euro en zijn te koop via: https://demess.nl/voorstellingen/

Uit de krant