Afbeelding
Foto: -

Mediteren in Muiderberg

woensdag 14 februari 2024 20:00 tot 21:30

Elke twee weken organiseren wij een een open meditatie avond voor zowel beginners als gevorderden. De avond is bedoeld om samen grotendeels in stilte te mediteren. Heb je nog geen ervaring met mediteren dan word je daar zeker bij geholpen. De sessies worden begeleid door Eric Goossens. Eric volgde de school voor Padwerk, een spirituele ontwikkelingsweg. Hij is 20 jaar geleden begonnen met mediteren vanuit de Zen traditie, maar heeft een grote belangstelling voor alle vormen van meditatie. Wanneer: Elke twee weken op Woensdag van 20:00 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:45 uur. Locatie: Ontmoetingscentrum “De Steeg” Populierenlaan 2B Muiderberg Bijdrage: 10 euro per avond. Voor wie een laag inkomen heeft, is een regeling mogelijk Voor verdere informatie. Ga naar : www.meditereninmuiderberg.nl voor vragen of aanmelding: mediteren@kerkaanzee.nl

Locatie